Tips Kawal Kolesterol Walaupun Makan Kambing Dengan Banyak

Tips Kawal Kolesterol Walaupun Makan Kambing Dengan Banyak

Makan Kambing Boleh Menyebabkan Kolesterol Tinggi

.

kawal-kolesterol

.

Di musim perayaan, terutamanya hari raya aidil Adha mesti terdapat makanan berlemak yang banyak terhidang. Semuanya sedap-sedap belaka, lagi-lagi  kalau ada kambing golek, daging dendeng, dan sebagainya. Takkan kita tak nak makan kan? Rugi sangat kalau tak makan, dah la setahun sekali je ada. Tapi, takut nak makan makanan sebegini, nanti naik kolesterol, bahaya! Macam mana nak buat?

Berita baik untuk penggemar kambing dan makanan-makanan yang tinggi kolesterol, ada beberapa tips untuk anda semua. Tak perlu tahan diri dari makan kambing lagi selepas ini.

Dengan #phytocol-st dan juga #omegaguard, in sya Allah kolesterol takkan melekat di dinding salur darah. Tak payah risau lagi nak makan makanan raya yang jarang jumpa tu.

Phytocol-st

bertindak menghalang kolesterol dari memasuki salur darah kita. Dari awal lagi, kolesterol dan lemak-lemak jahat semuma dah kena blok. Jadi, kalau makan pun, kolesterol takkan tertinggal dalam badan kita pun.

Omega Guard

Kalau ada juga kolesterol yang terlepas masuk ke dalam salur darah, Omega Guard akan membakarnya dan mengeluarkan kolesterol tersebut. Di samping kolesterol tiada, lemak-lemak pun turut dibakar dan dikeluarkan dari badan.

Sebab tu kalau makan Omega Guard, kita boleh kurus juga! yeay!

.

Sekarang, kita tidak perlu risau dengan makanan berkolesterol tinggi lagi. Dengan adanya dua kawan baik ini, kita bolehlah makan dengan nikmatnya. Tapi, ini tidak bermakna kita boleh makan sesuka hati ye! Kita masih lagi perlu mengawal pemakanan kita agar seimbang. Moga dengan adanya set kolesterol ini, kita mampu untuk mencegah dari mendapat penyakit berbahaya.

Kalau anda ada penyakit kolesterol tinggi, cepat-cepat dapatkn set ini tau. Jangan tunggu sampai kena berpantang dari makan makanan yang kita suka baru nak dapatkannya.

Sayangi badan kita, cegahlah penyakit sebelum melarat!

Hubungi Syu untuk dapatkan konsultasi eksklusif dan tips-tips bermanfaat. Tapi, hanya untuk pelanggan Syu sahaja.

.

Your Shaklee Health Consultant,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

whatssap | 019-2198621

Pengedar Shaklee Skudai

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.