[Testimoni] Diabetis Pulih Walaupun Organ Dalaman Sudah Berada Di Stage 4

[Testimoni] Diabetis Pulih Walaupun Organ Dalaman Sudah Berada Di Stage 4

Tiada Lagi Diabetis Selepas 20 Tahun, Tiada Dialisis Juga!!!

.

kencing manis dialisis

Kencing manis merupakan salah satu penyakit yang amat bahaya di Malaysia. Tahun lepas sahaja, ada 2.6 juta rakyat Malaysia yang mengalami diabetis!

Penyakit kencing manis ini kalau tak dibendung, memang membawa padah. Ada pesakit kencing manis yang luka tak sembuh-sembuh sampai berlubang-lubang kaki. Ada yang sampai kena potong kaki sebab kaki dah hitam teruk sampai sel-sel pun dah mati. Yang paling teruk, penyakit ini boleh meragut nyawa kita perlahan-lahan.

Seperti ayah Sis Anisah Abdullah ini, walaupun tak meragut nyawa, tapi ayahnya terpaksa menghadapi penyakit diabetis ini selama 20 tahun. Doktor sampai sahkan yang ayah Sis Anisah perlu menjalani dialisis kerana organnya sudah berada di stage 4.

Jom baca kisah ayah beliau di bawah 🙂

 

diabetis 11

 

Ayah saya adalah pengidap kencing manis sudah hampir 20 tahun. Bacaan gula dalam darah tak pernah kurang dari 13. Hasil medical check up, organ dalaman ayah sudah berada di stage 4 dan perlu melakukan dialisis.

Selepas consume vivix, bacaan gula dalam darah kembali normal, dialisis tak perlu buat dan doktor pulak ragu-ragu nak buat conclusion. Yang ayah bebas diabetes. Doktor macam tak percaya yang rekod kesihatan ayah seperti orang normal tanpa diabetes.

Alhamdulillah…

Gembira bila baca testimonial dari Sis Anisah Abdullah ini. Dah 20 tahun ayahnya mengidap diabetes, bila akhirnya pulih sepenuhnya sampai doktor pun tak terkata apa-apa, siapalah yang tak gembira kan? Kalau Syu berada di tempat Sis Anisah, Syu pun akan gembira.

Kepada sesiapa sahaja yang menghidapi diabetes ataupun anda mengenali orang-orang terdekat yang anda sayangi menghidapi kencing manis, beritahulah mereka untuk ikhtiar dengan Vivix ini.

Harga sebotol Vivix ini hanyalah RM 475.00, berboloi dengan kesan positifnya dalam menurunkan paras gula dalam darah.

Tapi, bulan ini Vivix ada promosi yang Super Ohsem!!!

cropped-vivix-bottle.png

Dengan setiap pembelian Twinpack, anda akan dapat:

  • Membership Percuma!

  • Pembelian dengan harga ahli dan penjimatan lagi 5% 

  • cashback pada bulan berikutnya!!!

  • Penghantaran Percuma Ke Seluruh Malaysia!

Hubungi Syu 0192198621 sekarang untuk mendapatkan Vivix ini. Syu akan beri konsultasi yang eksklusif dan juga aturan makan yang sesuai untuk mendapatkan result terbaik untuk memulihkan penyakit kencing manis ini!

 

Love,

Syu Amir 

Shaklee ID: 1139539

0192198621

 

Comments

  1. 20 tahun ada diabetes. lama sangat tu. mujur kenal Vivix juga.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.