Shaklee Bagi Kesan Pada Hidup Saya? Betul ke?

Shaklee Bagi Kesan Pada Hidup Saya? Betul ke?

Shaklee dah bertapak di Malaysia dah lama dah, dan Syu sendiri telah mengamalkan Shaklee sejak 3 tahun yang lepas. Memang tak lama pun jika dibandingkan dengan orang lain yang dah bertahun-tahun kenal Shaklee. Tapi, walaupun baru kenal, Shaklee memang telah banyak memberi kesan yang memberangsangkan pada hidup Syu, dan Syu percaya telah mengubah hidup ramai orang di Malaysia ini.

Set Susu Meriah merupakan set pertama yang membuatkan Syu jatuh cinta dengan Shaklee. Syu pada masa itu mengalami susu EBM yang sangat kurang sehingga Syu risau kalau-kalau susu EBM yang ada tidak akan mencukupi untuk menampung keperluan Syifa’. Dengan izin Allah, Syu jumpa dengan Set Susu Meriah ini dan akhirnya, dengan susu EBM yang terkumpul, bukan sahaja cukup untuk Syifa’, tapi cukup untuk anak susuan Syu juga.Alhamdulillah 🙂

Bermula di situ, Syu menjadi pengguna tegar suplement Shaklee. Dari satu suplement ke satu suplement Syu cuba, hinggalah diri ini yakin nak kongsi dengan orang lain. Sebab tu la dah amalkan 2 tahun lebih baru nak jadi ahli dan buat bisnes Shaklee nie 🙂

Bila dah buat bisnes nie, banyak yang Syu belajar. Benda yang tak pernah buat sebelum nie pun menjadi amalan bila dah buat bisnes Shaklee nie. Contoh paling baik adalah amalan rohani, seperti Solat Dhuha dan sedekah. Syu mula mengamalkannya secara konsisten setelah kenal Shaklee. Best la kan sebab Shaklee menjadi pengantara antara Allah dengan Syu untuk rasa nikmat sedekah dan solat sunat Dhuha nie.

Tujuan asal buat bisnes Shaklee nie adalah nak menambah pendapatan keluarga, tapi kan, lama-lama Syu sedar yang duit bukanlah perkara utama. Niat nak  membantu orang adalah lebih utama. Jadi lagi gembira bila orang yang kita bantu tu gembira sebab kita tolong selesaikan masalah mereka.

First set yang Syu jual adalah SET PANTANG BERTENAGA dan dengan set itu jugalah Syu dapat bonus 2 angka. 2 angka je pun tapi, sangat-sangat buat Syu gembira dan tak sabar nak teruskan perkongsian agar lebih ramai lagi yang dapat manfaat dari Shaklee. Alhamdulillah sekarang dah merasa bonus 4 angka dalam masa tak sampai setahun jadi pengedar sah Shaklee 🙂

Tapi, daripada segala yang Syu dapat dengan Shaklee, perkara terindah adalah ukhwah yang terjalin sesama upline, downline, sideline, dan semua orang. Semua orang ibarat keluarga dan semua pun akan bantu satu sama lain. Itu takkan boleh Syu dapat di luar. Syu sayang semua orang <3

myself

Jadi, kalau inginkan kelainan dalam perniagaan, di samping nak jana pendapatan 3,4,5, malah 6 angka, sertailah Syu dalam mencapai impian yang terpendam selama ini 🙂

Boleh pm/whatssap/call Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan dan pastikan hubungi Syu untuk jadi ahli Shaklee dan mula jana pendapatan demi masa depan yang lebih terjamin!

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. Shaklee banyak bagi impak positif pada kehidupan ramai orang. Alhamdulillah =)
    Ibu Zarith recently posted…17 Amalan Semasa Hamil Untuk Mendapat Anak Mendengar Kata Dan BijakMy Profile

Leave a Reply to Ibu Zarith Cancel reply

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.