Set Cecantikan Pun Boleh Jadi Milkbooster Tau!

Set Cecantikan Pun Boleh Jadi Milkbooster Tau!

Nak Kulit Cantik, Tapi Susu Pula Jadi Meriah

Dalam banyak-banyak keadaan, kecantikan diri mesti menjadi pilihan utama. Asalkan ianya berkaitan dengan kecantikan, perempuan mesti teruja. Sama la macam Syu. Semua produk Shaklee yang sesuai untuk mencantikkan kulit Syu mesti amalkan. Tapi, dalam nak cantik tu, produk-produk kecantikan tu sebenarnya menjadi milkbooster Syu secara tidak sengaja. Gembira sangat. Kulit pun cantik, susu pun meriah.

.

susu-banyak-kulit-cantik

Suplement Kecantikan Yang Bertukar Menjadi Milkbooster Terbaik

Syu tak tahu pun yang set kecantikan yang Syu makan ini boleh menjadi milkbooster. Asalnya, memang makan untuk cantikkan kulit Syu yang kusam dan kering. Lepas bersalinkan Syifa’ dulu, kulit jadi kering dan kadang-kadang gatal. Sebab tu la Syu mula ambil Set Kecantikan.

Tapi, bila ambil set kecantikan, lama-lama Syu perasan susu makin banyak, dan makin pekat. Setiap kali pam, sekurang-kurangnya mesti 6 oz. Kalau lebih 3 jam tak mengepam, mesti rasa penuh. Baju pun asyiklah basah. Pelik, tapi gembira!

Apa yang Syu makan?

1. ESP 

ESP adalah asas kepada kecantikan kulit. ESP merupakan protein soya yang mempunyai 9 jenis asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Bila protein yang kita makan tu cukup, ia akan membaiki sel-sel kulit kita dan kulit kita akan mula berubah menjadi lebih licin dan bersih. Jerawat pun takde dah sekarang ini.

Pada masa yang sama, ESP merangsang penghasilan susu. Jadi, bila minum ESP setiap hari, susu pun bertambah pekat dan anak pun cepat je kenyang. Tidur pun lena je.

.

2. Collagen Powder

Collagen Powder diambil dari sisik ikan Merah yang tinggi kadar penyerapan kolagennya berbanding collagen haiwan. Bila usia makin meningkat, kolagen makin kurang dihasilkan dan boleh menyebabkan kulit berkedut dan garis-garis halus mulalah muncul.

Apabila badan kita mempunyai kadar kolagen yang tinggi, luka-luka jerawat kaan mudah sembuh dan parut-parut jerawat akan hilang dengan cepat. Apabila ia digabungkan dengan ESP yang membantu dalam penghasilan kolagen badan, ia adalah sahabat karib yang tak boleh dipisahkan.

 Apabila mengamalkan Collaggen Powder hari-hari, ia membantu dalam menganjalkan Cik B dan membuatkan susu  badan lebih banyak.

.

Vivix

Vivix adalah tonik ajaib yang sangat-sangat disarankan untuk menjadikan kita awet muda. Vivix akan menganjalkan kulit, menghilangkan garis-garis halus, dan juga menyiihatkan sel-sel kita secara menyeluruh. Amalkan Vivix dengan konsisten, dan body age kita boleh jadi lebih muda dari umur sebenar. Kan best macam tu?

Syu baru mula mengamalkan Vivix selepas melahirkan Khaulah. Orang kata Vivix membantu banyakkan susu, jadi, Syu buat la eksperimen sendiri. Alhamdulillah, Vivix berjaya membuat susu lebih banyak. Vivix membantu dalam pembaikan sel-sel dan organ, termasuklah kilang penghasilan susu. Bila sel-sel kita sihat, tidak mustahil untuk menghasilkan lebih banyak susu.

.

Semua suplement set kecantikan ini memang sangat membantu Syu menghasilkan susu badan dengan lebih banyak dan pekat. Tapi, kena diingatkan, ini adalah suplement sahaja, bukan ubat. Ia mungkin menjadi untuk satu kumpulan, tapi tidak untuk kumpulan yang lain.

Yang penting, kita semua kena ikut konsep yang betul. Pastikan:

  • minum air masak dengan banyak setiap hari. Sekurang-kurangnya, 3 liter sehari ye!
  • ikut jadual mengepam susu dengan betul. Setiap 3 jam mesti mengepam susu apabila berjauhan dengan baby.
  • Susukan anak sekerap mungkin. Sejam ataupun 2 jam sekali. Jangan sampai anak menangis baru nak bagi.
  • Makan makanan yang berkhasiat. Jangan sesekali skip makan.
  • Tidur dan rehat kena cukup.

.

Setiap suplement boleh memberi keajaiban dengan bonus-bonus tersembunyi yang kita tak pernah tahu kan? Sama la macam Syu. Syu bukan ambil set kecantikan untuk tambah susu pun, tapi ianya menjadi milkbooster secara tak sengaja. Sebab itulah Shaklee sentiasa menjadi pilihan suplement Syu.

Ibu-ibu nak cantikkan diri dan tambah susu juga pada masa yang sama? Suplement ini adalah yang terbaik buat ibu-ibu semua.

Hubungi Syu untuk dapatkan suplement ini hari ini! Takkan tak nak rasa bahagia dan gembira bila suami makin sayang dan tak boleh berenggang dengan kita, anak pula makin lena tidur dan tak menangis lagi sebab sentiasa kenyang kan? Dua-dua pun kita dapat. Best ke best?

.

Your Shaklee Health Consultant,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

Pengedar Shaklee Skudai

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. wow.. betul-betul bonus ni.
    tak perlu keluarkan duit lagi untuk beli supplemen banyakkan susu badan.
    Ros recently posted…Penantian Dapat Kulit Cantik Selepas 11 BulanMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.