Resipi Puding Roti Yang Maveles dan Mudah Je!

Resipi Puding Roti Yang Maveles dan Mudah Je!

Makanan yang paling mudah nak buat untuk minum petang ataupun untuk majlis jamuan mesti pencuci mulut. Desserts memang sedap dan mudah untuk disediakan. Kalau pilih banyak-banyak jenis makanan nak dibuat, Syu pun akan pilih untuk buat pencuci mulut.

Teringat dulu, masa di Auckland, seorang kakak usrah buat puding roti  yang sangat sedap. Syu siap tanya resipi lagi sebab lain kali boleh buat sendiri. Resipinya mudah je rupanya. Kalau setiap minggu nak buat pun boleh..hehe… Tapi, nanti gemuk pula. Petang nie Syu nak buatlah puding roti nie.

resipi puding roti

Senang kan? Semua orang pun boleh buat. 🙂 Tapi, kalau rasa tak nak letak cip coklat, ibu-ibu boleh tukarnya dengan apa-apa yang ibu suka, seperti chocolate syrup ke, mix fruits ke, ataupun kacang hancur pun boleh. Ikutlah kreativiti dan kegemaran ibu.

Selamat mencuba!

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.