Promosi Terhebat Julai Menyambut Lebaran Ini!!!

Promosi Terhebat Julai Menyambut Lebaran Ini!!!

Tak sangka Basyiirah dah nak masuk setahun dalam beberapa hari lagi. Bulan yang membawa banyak kerahmatan dalam hidup Syu sekeluarga. Moga Basyiirah sentiasa dirahmati Allah ye sayang.

Bulan ini juga Shaklee sekali lagi dengan baik hatinya membuat promosi terhebat untuk kekal sihat bertenaga demi menyambut lebaran dengan penuh bermakna. Alhamdulillah 🙂

Antara yang terhebat promosi bulan ini adalah:

buy 6 free 1 vivix

1. Vivix

  • buy 6 free 1 ataupun buy twinpack get 5% discount
  • Vivix yang tersangat berbaloi pembeliannya sangat membantu ayah Syu dalam menjadi lebih sihat dan mengurangkan sakit-sakit badan akibat penat bekerja di pejabat sepanjang hari. Terima kasih Allah kerana menjadikan Vivix sebagai asbab ayah Syu menjadi lebih bertenaga.
  • Lagi-lagi nak menyambut lebaran ini, Vivix adalah peneman terbaik bagi semua, lagi-lagi buat individu yang menghidapi penyakit berbahaya seperti tekanan darah tinggi dan kencing manis. Bolehlah makan makanan raya tanpa perlu risau.

buy 4 free1

2. B-Complex with Folic Acid

  • B-Complex banyak membantu Syu dalam mengurangkan stress akibat kerja yang menimbun di sekolah sebab dalam B-complex terdapat vitamin B6.
  • Ia juga memberi tenaga yang cukup untuk menempuh hari-hari yang sibuk di pejabat mahupun di rumah.
  • Sempena lebaran ini, B-Complex sangat diperlukan untuk memberi tenaga kepada kita untuk meziarahi sanak saudara yang ramai di segala pelusuk negara 🙂

vitalea kids

3. Vitalea for kids

  • Buy 3 free 1
  • Bukan kita sahaja yang nak sihat, anak kita pun perlukan vitamin juga. Belikanlah untuk mereka Vitalea for Kids ini untuk anak-anak kita membesar dengan sihat. Mereka mesti suka vitamin yang rasa masam-masam anggur nie.

Memang sesuai sangat promosi untuk menyambut lebaran kali ini. Moga kita semua sentiasa sihat walaupun nak beraya sakan di bulan raya ini dengan mengamalkan suplement sihat Shaklee ini. Memang best sangat bila kita dapat menziarahi saudara mara tanpa perlu risau penat dan letih. Lagi best bila kita dapat menikmati segala makanan yang dihidangkan tanpa perlu disekat 🙂

Selain dari promosi ini, anda semua boleh dapatkan Vitalea percuma, bonus pada bulan depannya, dan juga harga lebih murah sehingga 25%. Berminat untuk dapatkannya juga? Hubungi Syu di 0192198621 sekarang. Syu akan terangkan bagaimana nak dapatkannya!

signature entry

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.