Pre-Merdeka Sale Kembali Lagi

Pre-Merdeka Sale Kembali Lagi

Shaklee Buat Sale Sempena Merdeka

Bersempena hari kemerdekaan yang akan tiba tidak lama lagi, Shaklee berbesar hati buat sale pre-merdeka. Ini dah kali kedua tau Shaklee buat pre-merdeka sale. Kali pertama dulu, sale ini hanya sah di Shaklee Ibu Pejabat dan cawangan-cawangan Shaklee sahaja, tapi untuk kali ini, sale ini online pun boleh. Tak perlulah pergi ke cawangan berdekatan untuk membeli barang. Bestnya, I like!!!

.

shaklee pre merdeka sale

.

Sale ini hanya untuk satu hari sahaja ye, iaitu esok, 20 Ogos 2016. Ia terbuka kepada setiap SID dan juga ahli baru yang mendapat keahlian percuma dengan belian 200 uv. Untuk setiap pembelian 200uv dalam satu resit, kita berhak untuk dapat 1 Lucky Dip (macam cabutan bertuah la) dan sebatang payung Shaklee.

Untuk Lucky Dip tu, untung-untung dapat Set Nutriwhite yang bernilai RM 1000+. Kalau bukan set penjagaan kulit pun, Vivix pun jadilah. Macam-macam tau hadiah yang disediakan untuk Lucky Dip tu. Rugi siapa tak beli produk shaklee bernilai 200 uv semasa sale ini!

Hari tu Syu tak sempat nak beli barang masa sale ini berlangsung buat pertama kali, tapi kali ini kena beli juga. Syu pun nak dapat Set Nutriwite juga! Seperti kata pemenang Set Nutriwhite hari tu, “SET NUTRIWHITE ITU AKU PUNYA” (kak NoorAzmiah Mohamad)

Sesiapa yang nak membeli apa-apa produk Shaklee, hubungi Syu secepat mungkin untuk Syu orderkan dan poskan terus kepada anda. Pastikan belian cukup 200 uv tau, baru boleh dapat cabutan bertuah dan payung nanti.

Ingat ye, sale ini hanya akan berlangsung esok sahaja! Kena cepat, kalau tak melepas la. Jangan gigit jari nanti tengok orang lain dapat hadiah best!

.

Your Shaklee Health Consultant & Business Leader,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

COD Shaklee Skudai, JB

Pengeposan ke seluruh Malaysia Melalui Kurier Berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.