Pilihlah Team Bisnes Yang Bantu Bina Empayar Yang Kukuh

Pilih Bisnes Yang Bantu Kembangkan Empayar Kita

Syu tak pandai berbisnes pada mulanya. Tak pernah terfikir pun untuk buat bisnes, tapi bila fikirkan anak-anak dan keluarga, Syu rasa inilah cara yang terbaik untuk Syu jaga anak-anak sendiri. Moga Syu akan capai impian untuk kerja dari rumah tidak lama lagi dan kembangkan empayar Shaklee Syu sendiri.

Syu suka dengan team bisnes sekarang. Berada di bawah naugan team iReach Master Lyna Noh dan Master Z, Syu rasa sangat bertuah. Di dalam family iReach, terdapat ramai leader-leader hebat yang sentiasa membantu downline-downline untuk sentiasa bergerak ke hadapan, waalupun progress nya perlahan. Mereka semua tidak kenal erti putus asa dalam membimbing.

Kenapa kena pilih team kami?

1. Support sistem yang mantap

  • Syu paling suka dengan bisnes keluarga ini kerana support yang Syu dapat daripada semua orang, walaupun Syu tak kenal pun sangat. Ada yang Syu tak pernah jumpa pun. Setakat bersua di alam maya sahaja (whatssap dan facebook), tapi macam dah lama kenal.
  • Syu boleh bertanya tanpa segan dan ahli yang lain dalam family ini akan menjawab sebaiknya.
  • Semua orang berkongsi informasi yang bermanfaat di dalam group, tak kiralah whatssap ataupun facebook untuk semua orang guna. Ramai yang rajin kongsi poster, testimoni, etc. Tak de pun yang kedekut, pemurah ada la.
  • Memang sesuai untuk semua yang ingin mulakan bisnes untuk mendapatkan bimbingan sebaik mungkin kan?

2. Coaching di mana-mana pun boleh

  • Upline, sideline, dan downline dalam bisnes Shaklee nie bukannya tinggal berdekatan, tapi masih boleh coaching juga. Kita guna medium yang ada, seperti whatssap, telegram, etc.
  • Kalau yang berdekatan, mesti buat appointment la untuk jumpa di mana-mana. Coaching depan-depan lagi best. Boleh sedut aura positif orang-orang hebat nie.
  • Syu sangat kagum dengan leader-leader yang sentiasa luangkan masa untuk bantu downline semua berjaya.

3. Kelas-kelas yang bermanfaat

  • Masa Syu mula-mula join bisnes Shaklee nie, Syu tak tahu apa-apa pun. Buta IT la katakan. Blog tak reti buat, copywriting pun tak pandai, teknik-teknik jualan pun zero.
  • Tapi, leader-leader dalam family kami sentiasa rajin buat kelas (online dan offline) untuk membantu kami. Dari tak tahu apa-apa, sekarang Syu dah noleh bergerak sendiri. Alhamdulillah.

4. Idea-idea bernas untuk majukan diri dalam bisnes

  • Leader-leader dalam team Syu sentiasa memberi idea-idea bernas untuk kami majukan diri.
  • Contohnya, selalu ada pentandingan poster, siapa menang dapat hadiah. Hadiah bukan calang-calang tau. Kadang-kadang dapat hadiah dari US! Poster-poster yang dibuat tu boleh digunakan oleh semua orang untuk buat sharing di media sosial.
  • Ia mengajar Syu sifat berdaya saing untuk dapat apa yang Syu mahukan.

5. Ukhwah yang berpanjangan

  • Paling penting, dalam team kami ini, Syu sangat hargai ukhwah yang Syu takkan dapat di mana-mana. Walaupun tiada pertalian darah dan saling tidak pernah jumpa, tapi dah macam adik beradik. Bila jumpa di mana-mana event, macam dah kenal lama je.
  • Ramai je ahli-ahli yang rank tinggi, tapi semua sempoi je. Tak pernah nak bangga diri ataupun sombong. Suka sangat! Sayang semuanya!

.

Bila nak pilih bisnes, pilihlah team yang akan bawa kita ke depan, dan mengajar kita untuk bertanggungjawab ke atas bisnes dan empayar kita sendiri. Inilah sebabnya Syu pilih Shaklee, kerana support sistem dan orang keliling yang sentiasa positif untik mencapai segala impian.

Kalau anda mencari bisnes untuk menjana pendapatan tambahan, jom join team Syu, dan kami akan bimbing anda hingga berjaya.

Yang penting, hati kena kental! Kita buat sampai jadi!

.

Your business leader,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

whatssap | 019-2198621

Pengedar Shaklee Skudai, JB

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

 

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.