Pesakit Kanser Masih Ada Harapan Untuk Sembuh Dengan Vivix

Pesakit Kanser Masih Ada Harapan Untuk Sembuh Dengan Vivix

Kanser merupakan penyakit berbahaya yang sangat ditakuti onleh ramai orang. Bila difikirkan kena buat kimoterapi, kena ambil air tulang belakang untuk dikaji sel-sel kanser, pembedahan yang memakan masa berjam-jam, memang membuatkan semua orang gerun. Bagi pesakit kanser, ramai yang berputus asa disebabkan peluang untuk hidup semakin tipis kerana sel-sel kanser telah merebak di merata tempat sehingga sukar untuk dibuang. Tapi, dengan penemuan baru Shaklee, iaitu Vivix, ia memberi harapan kepada pesakit kanser untuk sembuh dan bebas kanser.

Bukan seorang dua yang berjaya sembuh dari kanser, tetapi ramai yang dah sihat kembali tanpa sel-sel kanser menghantui. Mesti gembira kan? Kita gembira, keluarga lagi la bertambah-tambah bahagia. Jom Baca kish-kih mereka!

Testimoni 1:

testi kanser 1

Testimoni 2:

testi kanser 2

credit to: sihatcunmelecun.blogspot.com

Testimoni 3:

testi kanser 3

credit to: vitaminhalal.com

Testimoni 4:

testi kanser 4

Testimoni 5:

testi kanser 5

credit to: www.diaryofmuhmmad.com

Testimoni 6:

testi kanser 6

Testimoni 7:

testi kanser 7

Testimoni 8:

testi kanser 8

credit to: shye

Ini hanyalah sebahagian daripada testimoni mereka yang berjaya menghapuskan sel-sel kanser dan akhirnya sihat dari penyakit membawa maut ini. Ada di antara mereka memang doktor pun cakap tiada peluang untuk sembuh kerana tahap kanser adalah terlalu teruk dah, tapi berkat ikhtiar dan semangat juang yang kuat, doktor pun terkejut yang pesakit mereka sembuh. Alhamdulillah 🙂

Macam mana Vivix menghapuskan sel-sel kanser?

1. Vivix membaikpulih sel-sel dangan 4 cara:

1. Kerosakan DNA – Vivix memelihara dan memulihara kerosakan DNA badan kita

2. Pengawal Genetik – memperlahankan penuaan pada peringkat selular

3. Penurunn tenaga selular – merangsang biogenisis Mitochondria

4. Penimbunan Protein AGE – 10 kali lebih berkesan berbanding Resveratrol sahaja dalam memperlahankan pembentukan Protein AGE.

2. Menghentikan Sel-sel Kanser

SEL KANSER MEMBIAK

credit to: nurul aziyana

Bagi badan yang sihat, sel-sel akan menua kemudian akan mati dan digantikan dengan sel-sel baru. Tetapi, bagi mereka yang menghidap kanser,ia bermula apabila sel-sel ini cuma menua dan tidak mati. Makin lama, sel-sel tua akan bertambah banyak. Sel-sel ini akan bergabung dan akhirnya terjadinya kanser.

Sel-sel kanser ini akan menjadi tidak terkawal. Ia mampu mengaktifkan sel-sel kanser mereka sendiri dan menyebarkan sel-sel yang berpenyakit ini. Sebab tu kanser senang nak merebak ke tempat-tempat lain.

Tetapi, dengan Vivix, kandungan Resveratrol di dalamnya mempu untuk menghentikan proses kanser tersebut dengan beberapa cara:

1. Menyekat penyerapan estrogen dan androgen (tidak kiralah sel kanser positif ataupun negatif)

2. Melindungi sel-sel sihat dan pada masa yang sama membunuh sel-sel kanser.

3. mengaktifkan sel-sel penumpas tumor dan juga sel penyahtoksik bahan kimia → membantu untuk melawan dan menghapuskan tumor yang membesar dan juga menyingkirkan bahan kimia bahaya dari badan pesakit kanser.

4. Menyekat sel-sel kanser dari berhubung dan tersebar.

5. Menyekat kemampuan sel kanser untuk metasis ke tulang. 

 6. Di dalam Vivix juga terdapat kandungan Poliphenol Resveratrol yang turut melindungi DNA sel, menghalang radiasi yang menjadi penyebab kanser, serta melawan radikal bebas dan imflamasi.

Sekarang, dengan Vivix, pesakit kanser masih ada harapan untuk teruskan hidup. Memang berbaloi untuk ikhtiar dengan Vivix. Duit takkan bernilai jika kita sakit kan? Jom invest untuk kesihatan yang lebih baik.

Sebotol Vivix berharga RM 475.00 dan boleh tahan sehingga 2 bulan dengan pengambilan sesudu kecil sehari. Tapi, sekarang ini, Shaklee membuat YES Program dimana dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat:

1. Harga diskaun sebanyak 5%

2. Keahlian PERCUMA untuk seumur hidup

3. Vitalea yang bernilai RM 88.75 Percuma

4. Bonus pada bulan berikutnya

5. Peluang menjana pendapatan sehingga mencecah 4-6 angka sebulan.

Jangan tunggu lagi. Order VIVIX hari ini juga demi orang yang kita sayangi. Jangan biarkan sel-sel kanser membunuh harapan anda untuk terus hidup dengan gembira bersama keluarga tersayang. Bayangkanlah masa-masa yang boleh kita luangkan bersama keluarga apabila kita sihat dan bebas dari kanser nanti. Mesti bahagia dan tak sabar rasanya kan?

Hubungi Syu 0192198621 sekarang juga! Syu akan bimbing cara makan yang betul untuk mendapat kesan yang optimum. Syu akan beri konsultasi First Class untuk pelanggan-pelanggan yang Syu sayang. You deserve it!

signature entry

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.