Penkek Pisang Yang Penuh Khasiat, Sesuai Untuk Sarapan Seisi Keluarga

Penkek Pisang Yang Penuh Khasiat, Sesuai Untuk Sarapan Seisi Keluarga

Pankek Pisang Sebagai Sarapan Yang Berkhasiat

.

resipi banana pancake

.

Hujung minggu adalah hari bersama keluarga tersayang. Hari cuti macam nie la boleh masak untuk keluarga kan? Bermula dengan sarapan pagi yang penuh khasiat. Apa kata kita masakkan penkek pisang yang sedap nie? Boleh makan ramai-ramai bersama madu ataupun mapple syrup. 

Inilah resipi penkek pisang yang sedap tu!

.

resipi pancake banana

Resipi penkek pisang nie memang sangat senang nak buat. Satu adunan pun boleh makan ramai-ramai. Bukan itu sahaja, kalau tak nak letak pisang, boleh tukar dengan kepala parut juga. Kalau tak suka juga, biarkan ia sebagai penkek original pun sedap. Tak perlu letak apa-apa.

Moga hari minggu ibu sekeluarga meriah dengan permulaan sarapan yang sedap ini. Selamat menghabiskan masa bersama keluarga.

.

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.