Killer Product Yang Sentiasa Buat Orang Beli Dengan Saya

Killer Product Yang Sentiasa Buat Orang Beli Dengan Saya

Set Menyusu Menjadi Kegilaan Ibu-ibu Yang Mahukan Susu Yang Pekat dan Mengenyangkan

killer-product

Shaklee ada macam-macam produk, seperti set penjagaan kulit, set kurus, set hamil/menyusu/berpantang, dan sebagainya. Setiap Shaklee Independent Distributor (SID) akan ada killer product masing-masing, produk yang akan sentiasa mendapat sambutan daripada pelanggan-pelanggan mereka. Setiap killer product antara SID tak sama tau, ikutlah kita nak fokus kepada produk mana. Dan, killer product Syu adalah semestinya Set Menyusu Shaklee 😀

Syu suka sangat dengan set menyusu Shaklee di samping produk-produk Shaklee yang lain, sebab itu Syu sentiasa berkongsi mengenai set ini dengan orang ramai, tak kira la online ataupun offline. Bila Syu berkongsi kesan-kesan yang Syu dapat dengan set menyusu ini, ramai ibu-ibu yang turut jatuh cinta dengan set ini. Kenapa? Sebab mereka pun mempunyai masalah yang sama macam Syu, iaitu susu kurang dan tak cukup nak buat stok.

.

Kesan-kesan Positif Yang Syu Dapat Dengan Set Menyusu Shaklee

1470821602977

Ada banyak kesan-kesan positif yang Syu alami sendiri setelah mengambil Set Menyusu Shaklee ini secara konsisten. Antaranya:

1. Susu badan bertambah banyak dan meriah

Syu perlu pam setiap 2-3 jam setiap hari semasa bekerja. Mesti tak selesa kalau tak mengepam dalam tempoh tu. Boleh menyebabkan bengkak susu akibat penuh sangat.

Syu mengepam 3-4 kali di sekolah, bergantung kepada pukul berapa Syu balik pada hari tersebut. Dalam sehari Syu boleh dapat 25 – 30 oz hasil dari mengepam di sekolah sahaja.

Syu masih ingat lagi, seminggu selepas penambilan set menyusu ini, Syu terkejut sangat sebab mengepam hingga 14 oz dalam satu sesi sahaja. Itulah pertama kali Syu dapat amount yang banyak macam tu. Gembira dan syukur sangat-sangat. Sebulan lepas tu, Syu terpaksa beli deep freezer sebab peti ais tak muat nak tampung susu yang banyak tu. 

Dan lagi best, Syu ada 2 orang anak susuan sekarang. Hensem-hensem belaka!

2. Badan Lebih Bertenaga

Syu perasan selepas mengambil set ini, Syu lebih bertenaga. Buat kerja sampai petang pun masih bertenaga lagi dek kerana minum ESP dan juga makan B-complex yang ada dalam set menyusu nie. Stress kerja pun kurang.

3. Senang bangun malam untuk menyusukan anak

Syu tak rasa mengantuk pun walaupun tak cukup tidur kerana kerap bangun untuk menyusukan baby. Badan pun tak rasa sakit-sakit dan sengal-sengal urat pun takde. Alhamdulillah.

4. Cepat turun berat badan

Bila menyusu, badan kita akan bakar lebih banyak kalori. Sebab itu, ibu menyusu mudah kurus walaupun asyik makan je. Menyusu buat kita lapar tau! Tapi, bila minum ESP, kurang rasa lapar tu.

5. Stretchmarks pudar

Stretchmarks pada perut lepas bersalin lama-lama pudar walaupun ambil masa.

6. Kulit makin cantik

Lepas amalkan set menyusu, Syu sedar yang kulit makin cantik dan licin. Jerawat pun takde, parut jerawat pun hilang. Sebab ESP dan Vitamin C la. yeay!

.

Inilah bonus-bonus tersembunyi yang Syu rasai dengan Set Menyusu Shaklee ♥♥♥

Syu tak menyesal mencubanya. Sampai sekarang dah anak ke-4 pun Syu masih lagi mengambil set ini dan juga produk-produk kesihatan Shaklee yang lain, terutama sekali VIVIX. Vivix pun milkbooster Syu juga.

.

Syu yakin semua ibu-ibu pun mahu menyusukan bayi mereka hingga berumur 2 tahun, tapi tak jumpa caranya lagi. Jadi, Syu sangat-sangat syorkan Set Menyusu Terbaik ini untuk tingkatkan susu badan. Mana tahu ini adalah ikhtiar terakhir kan? Ibu kena berusaha untuk mencukupkan stok susu demi anak tersayang kerana ia adalah hak anak kita. Biar mereka sihat dengan susu kita sendiri, dan bukannya susu formula.

.

Your Shaklee Health Consultant,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

Pengedar Shaklee Skudai

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.