Kejutan Demi Kejutan Di Bulan Oktober Yang Maveles Ini!

Kejutan Demi Kejutan Di Bulan Oktober Yang Maveles Ini!

Selamat Datang Promosi Oktober Yang Super Maveles!

Walaupun dah seminggu bermulanya bulan oktober, masih tak terlambat untuk Syu ucapkan selamat datang kepada Oktober yang sangatlah Maveles. Kenapa? Sebab bulan ini sahaja bermacam-macam kejutan yang Shaklee bagi. Syu excited sangat dengan bulan ini. Pelbagai strategi Syu buat untuk memastikan lebih ramai orang mendapat manfaat terbaik dari apa yang Shaklee berikan bulan ini.

.

img-20161001-wa0014

Seperti biasa, setiap bulan mesti ada promo buy 6 free 1 ataupun buy 2 get 5% diskaun. Dan bulan ini, promo adalah OMEGA GUARD, minyak ikan tulen terbaik di alam ini! Omega Guard ini terlalu banyak manfaatnya, seperti:

  • membakar lemak dalam badan –> siapa yang plan nak kurus tu, jangan lepaskan peluang keemasan ini tau
  • Mengawal kolesterol –> biasanya mak ayah kita yang ada kolesterol tinggi kan? Jom bagi hadiah kepada mereka agar mereka sihat!
  • Meningkatkan imun sistem –> Siapa ada anak yang selalu sakit sampai kerap masuk hospital ataupun kena nebulizer, WAJIB dapatkan omega guard tau! Kesian anak kita asyik jadi tetamu hospital je.
  • Meningkatkan fokus –> Kalau anak kita suka berangan dan kurang fokus dalam kelas, cuba bagi omega untuk pastikan dia memberi perhatian semasa belajar!
  • Melegakan sakit sendi dan saraf –> siapa yang setiap kali berjalan lutut selalu berbunyi? Haa…korang pun perlukan omega guard untuk bantu licinkan pergerakan ligamen tu.

Banyak sangat manfaat Omega Guard untuk kita abaikan. Jangan terlepas peluang untuk merasai kebaikan minyak ikan tulen terbaik ini tau! Jangan menyesal nanti ye…

.

Selain dari promosi Omega Guard yang terlajak laris ini, Shaklee mengenalkan Set ‘Triple Immune Protection’ yang sangat best! Ia adalah untuk memastikan badan kita mempunyai sistem imunisasi yang terbaik untuk melindungi diri dan juga keluarga tersayang!

.

img-20161001-wa0010

Set Daily Essential – Vitamin asas yang diperlukan untuk melindungi badan kita setiap hari.

.

.

img-20161001-wa0011

Set Immune Protection – Suplement di dalam set ini adalah yang penting untuk meningkatkan sistem imunisasi badan kita demi melindungi diri dari sebarang penyakit.

.

img-20161001-wa0012

Set Advanced Protection – Vivix membantu membaiki sel-sel DNA dan juga melindungi sel badan setiap masa.

.

img-20161001-wa0013

Set Get Clean Home Care – Bukan badan kita je yang perlukan perlindungan, rumah kita pun sama. Set ini membantu membunuh bakteria-bakteria yang boleh menyebabkan penyakit.

.

Banyakkan set-set yang ohsem untuk lindungi diri kita dan keluarga? Kena dapatkan tau set-set ini. Barulah boleh beli beg jute warna hijau tu. Best sangat bawa pergi shopping barang dapur pada hari sabtu (sebab hari sabtu takde plastik..haha)

Dah pilih nak set yang mana? Meh order dengan Syu! Siap konsultasi eksklusif Syu bagi untuk sesiapa sahaja yang membeli dengan saya <3 <3 <3

.

Kalau dah beli set-set ini (confirm lebih 100 uv), ataupun mana-mana suplement Shaklee dengan syarat melebihi 100 uv, kita boleh beli tumbler Shaklee dengan harga yang super duper murah juga! Syu dah beli, sangat besar dan sangat best shake ESP dalam tu. Rasa lebih creamy. yummmm!!!img-20161001-wa0008

Siapa nak tumbler super cool ini, PM Syu tau!

.

Tak habis lagi kejutan Shaklee? Belum. Ada lagi satu je.

.

img-20161001-wa0007

.

Kan dah beli produk dengan 100 uv untuk dapatkan tumbler Shaklee kan? Apa kata jadi ahli shaklee je terus? Sebab bulan nie, Shaklee bagi LECITHIN percuma (dengan pembelian 100 – 199 uv) atau VITAMIN C Percuma (dengan pembelian 200 uv ke atas). Dah la dapat beli dengan harga ahli, dapat lagi suplement FREE!!! Best ke best?

Tapi, offer ini sampai 15hb Oktober je tau. Lepas tu kalau daftar jadi ahli, takde dah suplement percuma. Rugi kalau tak daftar sekarang nie.

.

Menarik tak semua kejutan-kejutan yang Shaklee bagi ini? Jadi, rebutlah peluang yang ada pada bulan ini. Dapatkan barang-barang Shaklee dengan harga yang amatlah murah sebelum semuanya kehabisan stok. Kalau habis, Syu tak dapat tolong la. Jangan nanti kata Syu tak bagitau ye!

.

Pm Syu untuk sebarang pertanyaan dan peng’order’an eh. Syu akan bantu sehabis baik untuk semua pelanggan Syu. Eksklusif hanya untuk pelanggan Syu je tau!

.

Your Shaklee Health Consultant & Business Leader,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 0192198621

Pengedar Shaklee Skudai

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. Best kan syu bulan ni..Zarith suka sangat =)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.