First Time Join Segmen

First Time Join Segmen

segmen

 

 

Kalau nak join segmen Aina Rahim, klik banner ye!

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. http://ainarahimar.blogspot.com/2014/12/senarai-perserta-segmen-you-follow-me-i.html Check senarai peserta πŸ™‚ Selamat bersegmen πŸ™‚ πŸ™‚

  2. Dari segmen yang sama ^^ Done follow ^^

  3. Dari segmen yang sama. Done follow you, follow back yaa

    http://semanis-gula-kapas.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you_9.html
    Gula kapas recently posted…Segmen Mencari Bloglist by Gula kapasMy Profile

  4. singgah bw sini, dari segmen yg sama. Salam Perkenalan
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html
    Amilia recently posted…Ramuan Rahsia Kulit Gebu dan CerahMy Profile

  5. Hi! Blogwalking sini sis. Follow blog comel&bermanfaat ni! Btw kita dari segmen yang sama! πŸ˜€ All the best yaaa πŸ˜‰

    *Sudi tak followback sara ? πŸ˜‰

    http://sarahhijabista.blogspot.com/2014/12/segmen-you-follow-me-i-will-follow-you.html
    Sarah Halim recently posted…SEGMEN YOU FOLLOW ME, I WILL FOLLOW YOU BACKMy Profile

  6. Opsss maaf, tak dapat nak follow . hehehehe kerana takde button follow . maaf akak (: mana button follow blog akak? Tapi dah add dalam google plus. hehehehe follow sara maybe?
    Sarah Halim recently posted…SEGMEN YOU FOLLOW ME, I WILL FOLLOW YOU BACKMy Profile

    • UmmuZuhayr :

      salam perkenalan sarah halim…

      mmg guna google+ je buat masa nie… πŸ™‚

      nnt kita follow mem follow eh….

  7. I’m done follow gooogle + Sorylah! Button follow x de nak follow sorii

Leave a Reply to UmmuZuhayr Cancel reply

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.