Dapatkan Set Hamil, Berpantang, Dan Menyusu Dengan Harga Runtuh Sepanjang September Ini!

Dapatkan Set Hamil, Berpantang, Dan Menyusu Dengan Harga Runtuh Sepanjang September Ini!

Promosi ESP dan Vitamin C Kini Berlangsung Sepanjang September 2016

Berakhirlah sudah closing Ogos yang sangat mendebarkan bagi Syu. Walaupun tak capai target yang Syu idam-idamkan, tapi Syu berjaya juga tingkatkan uv bulan ini. Moga bulan September ini lebih memberangsangkan dari bulan lepas. Amin. Doakan Syu effektif Sv bulan September 2016 ini ye. Terima kasih.

.

set cantik 2

.

Bermulanya September dengan promosi yang super duper menarik buat semua wanita yang mahu kulit yang cantik dan menawan. Tak kiralah muda, berumur, bujang mahupun yang dah berkahwin.

Promosi ESP dan Vitamin C adalah untuk anda para wanita. Best kan? Tak sabar rasanya nak bercantik-cantik masa raya haji nanti!

 ……………………………………………………………………………………………………………

Selain itu, ESP dan Vitamin C ini adalah sebahagian daripada set hamil, set berpantang dan juga set menyusu. Jadi, set-set ini semuanya akan dapat dimiliki dengan harga yang lebih murah dari biasa!

.

1470821602977

.

1470823347415

.

1470823820656

.

Wahai ibu-ibu yang hamil, ibu-ibu yang sedang berpantang, dan juga ibu-ibu yang masih menyusukan anak, silalah grab peluang ini untuk dapatkan mana-mana set ini. Tak rugi kita sediakan stok awal-awal kan sementara murah nie?

Lagipun, suplement dan vitamin ini akan banyak membantu ibu-ibu semua unuk lebih bertenaga dan sihat semasa fasa hamil, berpantang dan juga menyusu di samping mencantikkan kulit ibu-ibu dan menjadikannya lebih berseri-seri. Best rasanya bila orang sekeliling puji muka kita cantik dan licin je! Padahal dah berderet anak kecil (boleh perasan sekejap…hehehe).

………………………………………………………………………………………………………………….

Jangan tunggu lama-lama. Nanti muka orang lain dah cantik licin berseri, kita melopong je. Masa tu mesti jeles tahap langit…hehe…

Apa tunggu lagi. Dapatkan ESP dan Vitamin C sekarang, dan alami kulit cantik tanpa jerawat dan jeragat!!!

…………………………………………………………………………………………………………………

Bagi ibu hamil, berpantang dan menyusu pun sama. Dapatkan set-set suplement keperluan anda hari ini juga!

Pastikan stok vitamin anda semuanya cukup untuk melalui hari-hari yang penat dan letih dengan lebih bertenaga dan cergas!

.

Hubungi Syu untuk grab promosi September ini ok!

Syu akan bagi konsultasi baeekk punya supaya kesannya pun terbaik!

.

Your Shaklee Health Consultant & Business Mentor,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

COD Shaklee Skudai, JB

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui Kurier Berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.