Inverted Nipple Pun Boleh Menyusukan Anak

Inverted Nipple Pun Boleh Menyusukan Anak

Ibu-ibu yang mengandung mesti ada azam nak menyusukan baby sampai umur 2 tahun kan? Memang mulia azam dan cita-cita ibu-ibu, tapi bila terfikirkan pasal inverted nipple (puting payudara tenggelam) mesti jadi takut dan risau kan? Jangan risau, sebenarnya ibu yang ada inverted nipple pun BOLEH menyusukan baby tau.   Apa itu Inverted Nipple?     […]

Tips-tips Mengepam Susu Semasa Bekerja

Tips-tips Mengepam Susu Semasa Bekerja

Mengepam susu nie kadang-kadang kita ambil ringan, terutamanya di tempat kerja. Banyak kerja nak buat la, tak de masa nak mengepam la, takde tempat yang sesuai la, macam-macam alasan kita bagi. Tapi, ingatlah baby kita di rumah tu memang perlukan susu badan. Sanggup ke nak bagi susu formula kepada baby kita yang masih kecil tu? […]

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.