Cara Hilangkan Blackheads Di Hidung Dengan Mudah

Cara Hilangkan Blackheads Di Hidung Dengan Mudah

Blackhead & Whitehead Hilang Dengan Set Pencuci Muka Semulajadi

Blackhead dan whitehead sangat-sangatlah merimaskan, terutama sekali di hidung. Mana tak nya, setiap kali cuci muka mesti nampak tompok-tompok kecil warna hitam dan putih di sekeliling hidung tu. Rimas tau! Setiap kali tengok blackhead dan whitehead, kita mesti mengharapkan tompok-tompok hitam putih tu hilang kan? Macam mana nak hilangkannya tanpa merosakkan hidung kita yang mancung tu?

.

Sejak dari sekolah menengah, Syu memang tak lari dari whitehead dan blackhead. Ada masa sampai teruk sangat, nampak macam hitam je hidung sebab penuh dengan blackhead. Macam-macam Syu cuba buat masa di sekolah dulu untuk hilangkannya.

Antara yang Syu buat adalah guna porepack dan tampal di hidung. Porepack tu apa? Lihat gambar di bawah nie.

sekadar gambar hiasan je. Ehsan dari google

Sekadar gambar hiasan je. Ehsan dari Google

.

Boleh dikatakan 3-4 kali seminggu Syu akan tampal porepack untuk mengeluarkan blackheads dan whiteheads yang ada. Tapi, tak berkesan pun. Ada la keluar sikit, tapi yang melekat di hidung banyak je lagi. Lama kelamaan, Syu jafi malas nak tampal dah sebab buang duit je beli porepack nie. Jadinya, bintik-bintik hitam dan putih tu kekallah di hidung.

.

Bila dah kerja nie, mulalah mencari kembali cara-cara yang sesuai untuk tanggalkan blackheads dan whiteheads. Syu guna macam-macam pencuci muka da nscrub yang Syu rasa boleh hilangkannya. Tapi, tak berjaya. Sampailah Syu jumpa dengan Set Pencuci Muka NutriWhite. 

.

Berkurang Dah Blackheads dan Whiteheads

1471927393700

.

Syu sangat-sangat tak sangka yang Makeup Remover dan Gentle Deep Foaming Cleanser ini membantu untuk tanggalkan blackheads. Serius Syu pun terkejut. tapi, alhamdulillah kini hidung dah makin bersih dari bintik-bintik hitam dan putih.

Sebenarnya, Makeup Remover nie Syu guna untuk tanggalkan make-up dan pada yang sama untuk buang kotoran dan habuk yang melekat pada kulit. Gosok lemah lembut je, tak payah beriya tonyoh kulit kita sampai merah pun. Daki-dakit dan sel kulit mati akan tanggal pun. Dengan blackheads pun tanggal sekali.

Lepas dah keluarkan daki-daki dan sel kulit mati, barulah cuci muka sehingga bersih. Lembut dan licin je kulit Syu sekarang. Rasa nak pegang muka sentiasa…

Best sangat-sangat kulit muka Syu sekarang. Lembut, licin, dan berseri-seri! Dan yang paling penting, tiada lagi blackheads dan whiteheads di hidung. yeay!!!

.

Anda ada masalah bintik-bintik hitam yang teruk dan mahu hilangkannya? Gunalah Set Nutriwhite ini untuk mendapatkan kulit yang licin dan halus tanpa bintik-bintik hitam!

Hubungi Syu untuk dapatkannya set ini hari ini.

.

Your Shaklee Health Consultant & Business Leader,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

COD Shaklee Skudai, JB

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui Kurier Berdaftar!

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.