Blog untuk Memberi Manfaat Kepada Orang

Blog untuk Memberi Manfaat Kepada Orang

Syu baru je berblog. Mula-mula, blog pertama lebih tertumpu kepada perkongsian mengenai produk yang Syu guna dan juga jual. Banyak mengenai tips-tips yang berkaitan dengan kesihatan dan kecantikan. Kiranya, blog preetylittleprincess.blogspot.com adalah lebih kepada blog untuk menjual.

 

parenting tips

 

Tapi, sekarang Syu buat blog ini untuk menulis lebih banyak mengenai tip-tips berkaitan dengan parenting dan juga berkaitan dengan anak-anak Syu. More personal gitu. Dah jadi ummi kepada 3 orang cahaya mata nie, banyak la tips-tips yang boleh Syu kongsikan nanti.

Bukan nak kata pandai mana pun, sebab being a parent is more about try and error of everything that we do. Kalau menjadi, kita teruskan, kalau tak menjadi kita cuba cara lain pulak.

Moga blog yang ini memberi banyak manfaat kepada yang membacanya. Kalau ada orang nak share tips pun boleh. Kita sama-sama memperbaiki diri.

 

Love,

Syu Amir.

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. Well done syu!
    Tulis n share banyak2 kay.. akak support syu dari belakang!

    Hoyeahhh!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.