Bertenaga Semasa Berpantang Walaupun Terpaksa Menguruskan Anak-anak Yang Lain Sendiri

Bertenaga Semasa Berpantang Walaupun Terpaksa Menguruskan Anak-anak Yang Lain Sendiri

Masa Berpantang Pun Masih Boleh Menguruskan Anak-anak

Bismillah.

Ibu-ibu kehilangan banyak tenaga semasa proses nak melahirkan baby. Sebab itulah selepas bersalin, ibu-ibu perlu banyak rehat bagi memulihkan tenaga badan yang hilang. Kita tak boleh banyak bergerak dan tak boleh buat kerja berat-berat tau! Tapi, siapa nak uruskan anak-anak nak pergi sekolah? Anak-anak kita yang lain pun perlukan perhatian juga, betul tak?

.

berpantang

.

Syu pun baru je habis berpantang anak yang ke-4. Alhamdulillah, dengan set berpantang yang Syu amalkan ini, Syu mempunyai tenaga untuk menguruskan anak-anak lagi 3 orang itu walaupun Syu masih lagi berpantang. Tidak macam berpantang masa anak ke-dua dulu. Masa tu sangat tak bermaya dan tak boleh nak bergerak banyak. Badan terlalu letih, luka jahitan banyak, sembelit dan bengkak susu yang teruk sangat. Sampaikan nak layan anak sulung pun tak larat. Zuhayr main sorang-sorang je. Kesian tengok dia.

Masa berpantang anak ke-dua tulah buat Syu rasanya macam tak nak mengandung lagi lepas tu. Perasaan Syu sama macam akak dalam video ini. Seram nak bersalin lagi. Kenapa? Tontonlah, Syu pasti ramai ibu-ibu mempunyai perasaan yang sama.

.

Takutkan masa tempoh berpantang bila badan tak bertenaga, lepas tu sembelit pulak tu. Patut la Puan Khadeeja tu serik nak bersalin lagi. Masa Syu bersalin anak ke-2 pun macam tu la Syu rasa. Part sembelit dan takde tenaga tu yang paling serik nak lalui lagi. Sampailah Syu jumpa dengan SET BERPANTANG Shaklee.

.

Set Berpantang Yang Membantu Beri Tenaga Sepanjang Hari

1470823820656

.

Set inilah yang membantu memberi tenaga kepada Syu untuk menempuh tempoh berpantang dan pada masa yang sama, menguruskan anak-anak yang lagi 3 orang tu juga. Syu kena kuatkan diri sebab barang-barang sekolah anak Syu yang uruskan, dan anak nak mandi dengan Syu juga. So, takkan nak biarkan mereka tak mandi dan tak pergi sekolah kan?

Alhamdulillah, tiada masalah langsung untuk uruskan semuanya. Macam tak berpantang pula sebab sentiasa bertenaga. Syukur dipertemukan dengan set berpantang Shaklee.

Dalam set ini, terdapat suplement-suplement penting untuk memberi tenaga serta memulihkan luka dan badan kita secara keseluruhan.

Energy Soy Protein (ESP) 

ESP adalah suplement pertama yang Syu akan minum selepas bersalin sebab ESP beri tenaga instant apabila kita memerlukannya.

ESP juga membantu untuk mempercepatkan luka jahitan kita sembuh.

Dan, paling best adalah ia akan buat susu badan bertambah meriah, Syu pernah sampai bengkak susu bila baby lambat minum. Kena pula la telan Lecithin untuk kurangkan sakit bengkak susu tu.

B-Complex

B-complex juga beri tenaga pada badan, dan pada masa yang sama mengelakkan stress. Bagus tau makan bcomplex, kalau tak nanti kita meroyan sorang-sorang bila anak yang lain buat hal atau meragam tak tentu pasal.

Ostematrix

Ostematrix membantu badan Syu relax supaya boleh tidur lena pada malam hari (walaupun kerap bangun untuk susukan baby). Takde langsung sengal-sengal badan bila bangun pagi. Best sangat!

Selain itu, ostematrix membantu untuk melembutkan najis. Maka, tiadalah sembelit semasa berpantang!

Zinc Complex

Zinc bertujuan untuk memulihkan luka-luka bersalin dengan cepat. Masa Syu makan Zinc, 3 hari dah kering dah luka jahitan, jadi tiada masalah lah nak bergerak pantas. hehe…

Vitamin C

Vitamin C membantu untuk meningkatkan sistem imunisasi badan kita dan juga bayi. Dan, bonusnya, kulit makin cantik. ohsem!!!

Vitalea

Vitalea adalah multivitamin yang badan kita perlukan setiap hari untuk keperluan nutrisi seharian. Badan memang segar!

Best kan set pantang ini? Terus segar badan nak buat semua kerja-kerja rumah. Dan….set ini sangat menjimatkan. Jangan buang kalau tak habis tau. Cuma perlu tambah alfalfa complex je, jadilah set menyusu pula. Meriah susu badan ai tau! Best sangat!

.

Set berpantang Shaklee sangat membantu ibu-ibu berpantang untuk pulih dengan lebih cepat supaya dapat menguruskan anak-anak dengan mudah tanpa sebarang masalah. Siapa tak suka kan bila boleh uruskan keluarga tanpa menyusahkan orang lain kan? Jadi, kena cepat sembuh tau ibu-ibu!

Jangan tunggu luka jahitan berdarah dan menanah baru nak dapatkannya. Seram nanti kena jahit semula.

Dapatkan Set Berpantang Shaklee hari ini juga!

Hubungi Syu cepat, Syu beri konsultasi eksklusif untuk ibu-ibu yang dapatkannya dari Syu!

.

Your Shaklee Health Consultant,

Syu Amir

Shaklee ID | 1139539

Whatssap | 019-2198621

Pengedar Shaklee Skudai, JB

Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.