Berjaga Malam Menyiapkan Kerja Dengan Set Tahan  Mengantuk Power

Berjaga Malam Menyiapkan Kerja Dengan Set Tahan Mengantuk Power

Semua yang bekerjaya selalunya akan terpaksa berjaga malam untuk menyiapkan tugasan-tugasan pejabat di rumah. Kita terpaksa membawa pulang kerja pejabat kerana tidak mempunyai cukup masa untuk menyiapkannya semasa waktu bekerja. Tapi, di rumah kita mempunyai tugas lain lagi; mengemas rumah, masak, layan anak-anak, dan sebagainya. Nak tak nak, kenalah tunggu tengah malam baru dapat mula buat kerja. Jadi, macam mana nak buat kerja kalau mata dah mengantuk?

Tonton video nie. Ada cara paling best untuk tahan mengantuk tau! Semua pun boleh amalkannya ๐Ÿ™‚

Sama macam kakak dalam video di atas, Syu pun memang selalu berjaga malam selepas menidurkan anak-anak untuk siapkan segala kerja-kerja sekolah seperti menanda kertas pelajar, merancang dan menyediakan bahan mengajar di samping menyediakan barang-barang anak yang perlu dibawa ke rumah pengasuh dan ke sekolah tadika. Kadang kala sehingga jam 2 pagi. Nak buat kerja semasa anak masih berjaga kesian pula, dah la Syu tak jumpa anak sepanjang hari, takkan la masa yang singkat untuk mereka pun Syu nak buat kerja sekolah kan?

Masalahnya adalah bila tidurkan anak, Syu pun akan mengantuk sekali. Kadang-kadang memang tertidur sekali dengan mereka. Jadinya, kerja selalu la tak siap dan Syu akan kelam-kabut siapkannya di sekolah. Sebab tu la selalu je pulang lewat. Rasa kesian sangat pada anak.

Syu tekad tak nak pulang lewat dari sekolah dah melainkan ada hal-hal yang tak boleh dielakkan seperti mesyuarat. Jadi, Syu tanam azam dalam diri untuk berjaga malam lepas tidurkan anak supaya segala kerja akan siap cepat dan Syu tak perlu balik lambat lagi.

Alhamdulillah, Syu berjaya berjaga malam dan yang terkejutnya, Syu langsung tak mengantuk masa buat kerja tengah-tengah malam. Syu dapat fokus sebaik mungkin untuk siapkan segala kerja yang ada walaupun itu adalah masa tidur Syu selalunya.

set tahan mengantuk power

Ini kerana Syu amalkan makan B-Complex dan juga Cinch Tea Shaklee untuk menambah tenaga di samping tahan mata dari tertidur. Syu akan makan 2 biji B-Complex dan juga satu sachet Cinch Tea sebelum tidurkan anak-anak Syu supaya Syu tak tertidur sekali dengan mereka ๐Ÿ™‚

Cinch Teaย (RM 131.00) mengandungi 4 ramuan penting dalam menghasilkan teh yang hebat, terutamanya mengandungi teh hijau yang membantu untuk menghilangkan mengantuk. Dengan ramuan kombinasi 4 jenis teh power nie, ia menghasilkan teh yang memberi tenaga secara semulajadi.

B-Complex (RM 53.75)ย pula mempunyai kandungan Vitamin B6 untuk mengurangkan stress dan juga sangat-sangat membantu dalam menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Sebab tu la bila makan B-complex Shaklee, Syu makin banyak tenaga untuk siapkan kerja. Takde lesu letih walaupun di malam hari ๐Ÿ™‚

Inilah asbab utama Syu dapat berjaga malam untuk menyelesaikan semua kerja-kerja yang penting di malam hari.

Bukan Syu je yang cakap macam nie. Ramai lagi yang berjaya tahan mengantuk apabila mengamalkan Cinch Tea Shaklee, di samping mengamalkan B-Complex untuk memberi tenaga berpanjangan.

Testimoni 1:

testi cinch tea

Testimoni 2:

testi cinch tea 2

Anda pun mempunyai masalah yang sama macam Syu? Hanya dengan RM ย 184.75, anda pun mampu mengubahnya. Bayangkanlah hari-hari kita dapat menyiapkan kerja-kerja yang tertangguh dengan cepat di malam hari. Tak payah dah nak stress balik kerja lambat meredah jem lagi lepas nie. Kita gembira, bos lagi gembira. Mesti bos kita puji cara kerja kita nanti. Tak kan tak nak?

Jangan tunggu-tunggu lagi. Jangan nanti kerja dah menimbun baru nak cari penyelesaiannya. Jangan nanti kita terpaksapi, ย juga berjaga malam untik siapkan kerja tapi tiada bekalan set tahan mengantuk ini. Sediakan sekarang dan lalui malam-malam membuat kerja dengan fokus dan gembira melakukannya.

Nak dapatkan harga yang lebih murah dan juga Vitalea yang bernilai RM 88.75 Percuma? Tawaran terhad sehingga oktober 2015 sahaja tau!

Cepat cepat hubungi Syu 0192198621 sekarang dan Syu akan beritahu cara nak dapatkan harga yang lebih murah dan juga dapatkan Vitalea percuma itu.

Dan, jangan risau, Syu akan bimbing cara aturan makan yang betul untuk mendapatkan kesan yang optimum. Konsultasi PErcuma hanya untuk pelanggan-pelanggan kesayangan Syu. You deserve it.

signature entry

Love,

Syu Amir

Shaklee ID: 1139539

0192198621

About syuhada amir

Pengedar sah Shaklee yang komited dalam bisnes ini. Boleh COD bagi kawasan Johor Bahru, Skudai, Bandar Seri Alam, Pasir Gudang, dan pengeposan ke seluruh Malaysia amnya. Whatssap Syu 0192198621 untuk sebarang pertanyaan/pembelian/konsultasi percuma*.

Comments

  1. Tak sah kalo tak kena berjaga dalam seminggu. Kalo ada cinch tea memang best.
    Ros recently posted…Tanda Bayi Bersedia Untuk Makan- Panduan Untuk Ibu BaruMy Profile

  2. kadang saya perlu berjaga malam untuk siapkan beberapa tugasan dan untungnya ada set dari shaklee yang buatkan saya segar dan tak mengantuk. Yang bestnya produk ini sangat baik untuk kesihatan tanpa memudaratkan tubuh badan kita.
    nila anggraini recently posted…Bahaya Tiroid Pada KehamilanMy Profile

  3. Memang best teamix tu, selalu pagi2 bangun siapkan kerja wajib minum teamix ni satu jag. Segar bugar satu hari ?
    Ila Halilah recently posted…Ditakdirkan masih ada rezeki..My Profile

    • syuhada amir :

      hehe…mmg best kan? syu selalu minum sebelum driving jauh…mmg tak mengantuk bila driving ๐Ÿ™‚

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.