5 Tips Atasi Rasa Takut Apabila Mencuba Benda Baru

5 Tips Atasi Rasa Takut Apabila Mencuba Benda Baru

Semalam Syu pergi ke Klinik Kesihatan Pasir Gudang dengan Zarith sebab nak edarkan flyers pasal Set Menyusu Shaklee. Memang berkobar-kobar nak share dengan orang. Ye la, kalau ada benda yang boleh menolong orang lain kan baik kita kongsikan, betul tak? Memang semangat nak bagi flyers kat orang ramai. Dalam minda dah imagine yang orang gembira […]

Blog untuk Memberi Manfaat Kepada Orang

Blog untuk Memberi Manfaat Kepada Orang

Syu baru je berblog. Mula-mula, blog pertama lebih tertumpu kepada perkongsian mengenai produk yang Syu guna dan juga jual. Banyak mengenai tips-tips yang berkaitan dengan kesihatan dan kecantikan. Kiranya, blog preetylittleprincess.blogspot.com adalah lebih kepada blog untuk menjual.     Tapi, sekarang Syu buat blog ini untuk menulis lebih banyak mengenai tip-tips berkaitan dengan parenting dan […]

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.