About Me

Nama Noor Syuhada Amir Hassan, tetapi sangat sinonim dengan panggilan Syu. Berkecimpung dalam bidang pendidikan because I love educating the students. Teaching is never boring.

Sedang berjinak-jinak dengan dunia perniagaan demi mencapai impian yang terlalu besar dan penting dalam hidup ini. Duit bukanlah matlamat, tetapi ia sebagai alat untuk menukarkan impian kepada kenyataan.

Juga Ummi kepada 3 orang cahaya mata dan sangat minat dengan ilmu-ilmu parenting. Sentiasa berusaha membaiki diri untuk menjadi ummi dan isteri yang lebih baik dari hari ke hari.

Mempunyai 2 blog yang berbeza. Satu blog (preetylittleprincess.blogspot.com) lebih kepada penjualan dan promosi produk, manakala blog www.ummuzuhayr.com adalah untuk perkongsian secara personal mengenai parenting, breastfeeding, dan juga anak-anak.

 

Love,

Syuhada (Shaklee ID: 1139539)

 

 

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.