Archives for February 2015

Resipi Carrot Cake Yang Sangat Sedap

Resipi Carrot Cake Yang Sangat Sedap

    Syu memang suka makan Carrot Cake. Kalau pergi Secret Recipe mesti order Carrot Cake, sampailah Syu dapat resipi Carrot Cake yang sangat sedap dari mak mentua Syu. Resipi original Carrot Cake nie adalah dari mak kepada biras Syu, Kak Dora. Terima kasih kak. Ari tu, dah siap beli bahan-bahan nak buat Carrot Cake […]

Tiba Masa BANGKIT Kembali!!!

Tiba Masa BANGKIT Kembali!!!

      Dah terlalu lama rasanya meninggalkan blog ku ini. Ujian sakit yang diberi Allah memberiku peluang untuk berehat dan berfikir akan segala nikmat yang diberikan olehNya. Bila difikirkan balik, ujian sakit nie terlalu kecil untuk diperkatakan, sebab terlalu banyak lagi nikmat yang Allah telah bagi pada diriku ini.     Sekarang nie, walaupun […]

Sesi Suai Kenal Bersama Owner Blog

Sesi Suai Kenal Bersama Owner Blog

Dah lama ada blog baru nak buat sesi suai kenal kan? Tak pe la, taaruf tu berlaku setiap masa sebab ada je perkara yang kita tak tahu pasal orang itu. Jadi, saya rasa perlu untuk membuat sesi taaruf dengan orang yang membaca blog saya nie. Boleh la lebih kenal mengenali dengan lebih dekat lagi…chewah…   […]

All contents are owned by ummuzuhayr.com. Disclaimer: Segala kandungan di dalam blog ummuzuhayr.com adalah perkongsian semata-mata. Ummuzuhayr.com tidak bertanggungjawab di atas segala penyalahgunaan yang berkaitan dengan penulisan di dalamnya.